COLLAGENIUS Unflavored

Az eredeti Collagenius termék ízesítés mentes változata!


Hosszú távon a körtés íz unalmassá válhat, az ízesítetlen verziót pedig kedve szerint ízesítheti mindeki, illetve turmixolhatja a változatos végeredmény érdekében. Másrészt pedig az ízesítés mentes verzió (az ízesítőszer és a cukorpótlószer hiányában) vélhetően még kevesebb kellemetlen hasi panaszt fog kiváltani, az arra érzékenyeknél.

A Collagenius ízesítetlen változata ugyanúgy egy nagyon magas tisztaságú kombinált készítmény, aminek fő komponense egy I-es típusú kollagén hidrolizátum (kisebb mennyiségben III-as kollagént is tartalmaz).

 

A készítményt elsődlegesen aktív életet élőknek és elhivatott sportolóknak fejlesztették ki, de az idősebb korosztály is sokat profitálhat a készítményből a mozgásszervekre gyakorolt komplex jótékony hatása miatt. A kollagénen kívül egyéb olyan adalékokat tartalmaz – a magnézium, réz és mangán – melyek a kollagén szintézis folyamatát hatékonyabbá teszik. Az ugyancsak magas tisztaságú kondroitin- és glukozamin szulfát tartalomnak köszönhetően a porc anyagcsere folyamatait, illetve a porc regenerációt is támogathatja.

A készítményben antioxidánsokat – kékszőlőmag kivonatot és C-vitamint – használtak nagy dózisban, hogy a sportolás során keletkező jelentős oxidatív károsodásokat csökkentsék, továbbá a hialuronsav tartalma ugyancsak jótékony hatást fejthet ki az igénybevett  ízületekre.

Ez a termék is ugyanúgy kiemelkedő tisztaságú és hatékonyságú összetevőkből áll, és az indikációs kör megegyezik a klasszikus Collagenius szakaszában foglaltakkal.

14 990 Ft
Nincs raktáron
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről