Üzletszabályzat

Webáruházunkban több száz termék szerepel, és bár mindent elkövetünk a terméklista folyamatos karbantartása érdekében, fenntartjuk annak a lehetőségét, hogy a megrendelt termék sem a cégünk, sem a gyártó raktárkészletéből nem elérhető, illetve a saját készleten nem lévő termék új beszerzése a feltüntetett áron már nem lehetséges. Ilyen esetben erről mielőbb tájékoztatjuk tisztelt megrendelőnket, és egyeztetjük a további lehetőségeket.

Megrendelésekor egy automata rendelés-visszaigazolást küldünk Önnek a megrendelésben megadott e-mail címére, amely arról tájékoztatja, hogy érdeklődését rögzítettük.

Felhívjuk szíves  figyelmét, hogy a megrendelés leadása, és az arra érkező automatikus visszaigazolás nem tekinthető szerződésnek, vagy  megvalósult vásárlásnak mindaddig, amíg munkatársaink azt egy újabb e-mailben, vagy telefonon meg nem erősítik, és a szállítás időpontját nem egyeztetik Önnel!

 

Árak

A vételár mindig a kiválasztott termék alatt feltüntetett bruttó ár.

A Weboldalról megrendelhető termékek árai változtatásának jogát fenntartjuk azzal, hogy a módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt, visszaigazolt, és kiszállításra váró termékek vételárát nem befolyásolja! A változások akkor lépnek életbe, amikor a Webáruházban online megjelennek.

A webáruházban kínált termékek műszaki és más paramétereinek, adatainak, árainak stb. helyessége érdekében a legnagyobb gondossággal jártunk el, de ezekért felelősséget nem vállalunk. Amennyiben kollégáink minden gondossága ellenére hibás ár kerül a Webáruház felületére, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától feltűnően eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő “0” Ft-os vagy “1” Ft-os árra, akkor a webáruházunk nem köteles a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánlhatja a helyes áron történő szállítást, amelynek ismeretében a Partner esetlegesen már leadott megrendelése ellenére is elállhat vásárlási szándékától.

Erre vonatkozó hivatalos állásfoglalás a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság honlapjáról kimásolva:

https://www.nfh.hu/node/16252

 

Fenntartások

Fenntartjuk a jogot, (és annak lehetőségét), hogy a Webáruházban látható árucikk a rendelés pillanatában nem áll rendelekezésre, ezért a Felhasználót (Vevőt) nem tudjuk kiszolgálni a kért termékkel.

Fenntartjuk a jogot az akciós és az egyéb árak megváltoztatására, illetve az akciók előzetes figyelmeztetés nélküli megszüntetésére.

 

A megrendelés lemondása, a vásárlástól történő visszalépés:

 

A távollévők között kötött szerződés értelmében, az interneten rendelt és egy megjelölt címre kiküldött vásárlás esetén, az áru átvételétől számított 14 napon belül a vevő indoklás nélkül visszaléphet a vásárlástól.
A már házhozszállított és átvett termékek esetében az átvételt követő 14 napon belül Ön indoklás nélkül visszaléphet a vásárlástól. Az ezen idő alatti esetleges nem rendeltetésszerű használatból fakadó értékcsökkenést cégünk jogosult a vételárból levonni.

14 napon túl használt árucikkeket csak esetleges elfogadott garanciális hiba esetén veszünk vissza! Az áru tartósabb használata után (szemmel láthatóan használt állapot) a téves rendelésre történő hivatkozást már nem tudjuk elfogadni a visszalépés indokaként!

A 14 napon belüli lemondás esetén az árut a cégünkkel szerződésben álló kiszállító cég az újabb szállítási költség megfizetése mellett visszaszállítja Öntől, és annak vételárát cégünk 30 napon belül átutalással visszafizeti. A visszaszállítási költség a vásárlót terheli.